Casa mobila, panouri SIP termoizolante, structura lemn, modul recreational

16.800 euro
(Plus 19% TVA)
Comision 0% cumparator
Nr. camere: 3
An: 2023
S.U.: 21.19 mp
S.C.: 24 mp
ID Anunt: 46538

Caracteristici

Suprafata utila: 21.19 mp
Suprafata total utila: 21.19 mp
Suprafata construita: 24 mp
Numar camere: 3
Numar dormitoare: 2
Grup sanitar: 1
An constructie: 2023
Structura: casa modulara, lemn, panouri sip termoizolate
Destinatii: rezidential, birou, comercial, vacanta
Clasa energetica: A

Finisaje si dotari

  • parchet

Prezentare

Quantum Premium Modules Group divizia de case modulare si constructii rapide a grupului SudRezidential.ro iti propune un model inedit de casa mobila (pe roti) numit Qtm WINTER.

Conform standardului EN 1674, casa mobila este o locuinta de relaxare, folosita ocazional, o casa de vacanta daca vreti in care poti petrece timp alaturi de familie in aproape orice zona doresti sa o amplasezi.

Modelul Qtm WINTER, este doar una dintre variantele de case pe roti pe care le poti achizitiona din showroom Quantum Modules si este un model conceput in cadrul departamentului nostru de arhitectura pentru a fi folosit ca si posibila locuinta de vacanta, spatiu comercial sau unitate locativa temporara pe care o poti amplasa cu usurinta si rapiditate aproape oriunde doresti .

ATENTIECasele pe roti nu se pot inscrie in circulatie pentru drumurile publice. Rotile sasiului sunt pentru a o putea urca, cobori de pe platforma fara macara (doar cu troliu), pentru a manevra modulul la sol cu usurinta si  bineinteles pentru a o amplasa rapid in locatia dorita o data ce a ceasta a fost descarcata. Transportul se face pe platforma auto omologata. Modelele late de 2,50 cm nu sunt agabaritice si se pot transporta liber. Cele late de 3 m sunt agabaritice si se transporta doar de firme specializate.

Acest nou model de casa pe roti este construit intr un mediu controlat de fabrica si contine urmatoarele componente:

SASIU: Sasiu galvanizat AL-KO (Germania), viteza max. pe rotile proprii 10 km/h.
PERETI: Panouri SIP termoizolante 100 mm izolatie, folie anticondens Tyvek, finisari interioare nuanta alba.
PODEA: Izolatie 100 mm vata minerala, structura lemn ignifugat, OSB, parchet in zona de zi si in baie linoleu.
ACOPERIS: Izolatie 150mm vata minerala, tabla tip tigla (10 ani garantie), folie anticondens Tyvek, acoperis ventilat, sistem pluvial complet.
FERESTRE: Ferestre PVC, geam termopan cu feronerie cu dubla deschidere.
ELECTRIC: Tablou electric complet cu  protectie diferentiala 30mA care se conecteaza la curent cu prelungitor normal de sectiune 4mm, iar putere consumata nominal este de 5.5kw (maxim 11kw).
CALDURA: Convectoare electrice in fiecare camera.
APA: Instalatie sanitara completa, cu legatura la apa prin furtun sau teava.
CANALIZARE: Tubulatura PVC 110 mm, conectata cu usurinta la canalizare sau la fosa septica.

 

Qtm casa pe roti model WINTER, in varianta propusa are o suprafata totala construita de 24 mp, o compartimentare eficienta si un design modern, dispune de spatii optimizate la maximum pentru confort, este disponibila in 4 variante de compartimentare si in doua variante de dimensiuni si se poate personaliza conform cerintelor dumneavoastra.

Modelul Qtm WINTER este configurat in varianta prezentata pentru a fi folosit in scop recreational, fiind gandit ca si functionalitate drept o casa de vacanta sau pentru activitati de inchiriere, ce dispune de o suprafata construita de 24 mp, fiind compartimentata in: zona de living cu bucatarie deschisa, doua dormitoare si baie.

Acest model de casa pe roti poate fi transformat cu usurinta intr-un spatiu comercial multifunctional cu numeroase posibilitati de compartimentare interioara la care se poate atasa cu usurinta o terasa generoasa.

Divizia noastra de case modulare Quantum Premium Modules Group a inaugurat de curand cel mai mare showroom de case modulare din Europa, in Comuna Berceni, Judetul Ilfov, showroom pe care il poti vizita de Luni pana Vineri intre orele: 10.00-18.00, iar Sambata intre orele 10.00-16.00, unde sunt expuse diferite modele de case modulare, constructii inedite, cabane de vacanta, case A frame, containere cu diferite functiuni, case pe roti sau chiar module complexe ce pot fi folosite ca si resedinta permanenta.

Acestea sunt oferite spre vanzare la cele mai accesibile preturi, pot fi construite rapid de catre echipele noastre dupa instructiunile dumneavoastra exact asa cum ati dorit sau cum v-ati imaginat ca vreti sa arate casa dumneavoastra de vacanta, modulul destinat inchirierii, spatiul comercial sau viitorul salon de evenimente.

Imobilele pot fi proiectate si personalizate dupa instructiunile dumneavoastra exacte, se pot finisa dupa propriul gust, pot avea functiuni diferite si pot fi transportate in aproape orice locatie nationala sau internationala.

Pentru a va putea raspunde la intrebari si pentru a va putea oferi informatiile necesare despre casele modulare si despre serviciile noastre, echipele de vanzari, impreuna cu inginerii si tehnicienii nostri, va stau la dispozitie zilnic in cadrul showroomului pentru a va oferii toate detaliile necesare in vederea achizitiei, montajului sau a finisajelor interioare.

Puncte de interes

Puteti ajunge cu rapiditate in showroomul Quantum Premium Modules Group care este situat pe Bulevardul 1 Mai, Nr. 346H, Comuna Berceni, Judetul Ilfov de luni pana sambata unde va vom prezenta si multe alte modele de case sau constructii modulare care se pot realiza rapid si pot fi livrate cu usurinta oriunde.

Pe langa modelele de case modulare expuse in cadrul showroomului nostru este deschisa pentru dumneavoastra si o expozitie ampla de materiale si echipamente folosite in amenajarea si finisarea acestor constructii, precum si solutii alternative de incalzire si functionare permanenta a acestora cum e cazul panourilor fotovoltaice si pompelor de caldura ce pot fi instalate cu usurinta.

Afla mai multe detalii despre proiectele Quantum Premium Modules Group:

https://www.quantummodules.ro/

Iti asiguram oricand consultanta financiara si suport gratuit. Afla mai multe detalii despre cum poti accesa creditele verzi:

https://www.credit24h.ro/credite/credite-verzi

Verifica aici cele mai bune si mai accesibile materiale si echipamente pentru aceste tipuri de constructii:

https://www.avalonromania.ro/

Magazin 5 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pentru ca am propus astazi acest model de casa pe roti va prezentam preturile accesibile pentru toate modelele pe care le puteti comanda precum si dimensiunile acestora :

Casa pe roti model Qtm GLAM – suprafata construita 20 mp, dimensiuni 2.5m/8 m – pret 13.300 Euro + TVA 19%

Casa pe roti model Qtm DELUXE – suprafata construita 24 mp, dimensiuni 3m/8m – pret 15.800 Euro + TVA 19%

Casa pe roti model  Qtm FAMILY – suprafata construita 24 mp, dimensiuni 3m/8m – pret 16.400 Euro + TVA 19%

Casa pe roti model  Qtm WINTER – suprafata construita 24 mp, dimensiuni  3m/8m –  pret 16.800 Euro + TVA 19%

In functie de modelul ales, aceste case pe roti pot fi accesorizate si cu piese de mobilier sau alte accesorii necesare cum ar fi : piese de mobilier kit complet, aparat de aer conditionat, tamplarie culoare maro sau gri, extra izolatie pentru 4 anotimpuri si jaluzele exterioare.

Modelele de case pe roti disponibile beneficiaza de o gama variata de culori pentru finisajul exterior si se pot personaliza in functie de dorintele fiecarui client, contra cost.

Pretul modelului Qtm WINTER prezentat mai sus este de 16.400 Euro + 19% TVA si reprezinta costul pentru casa pe roti in varianta nemobilata, fara accesorii precum: aparat de aer conditionat, tamplarie culoare maro sau gri, extra izolatie pentru 4 anotimpuri, jaluzele exterioare, piese de mobilier.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant.

Aceste tipuri de constructii se pot achizitiona si prin orice varianta de credit bancar sau plata numerar asa ca daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incapand cu data de 01.01.2022, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de:

450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice;

700.000 lei, dar depașește suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achiziționate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice;

Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2022, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 450.000 lei, dar nu depaseste suma de 700.000 lei, exclusiv TVA, cu cota redusa de 5%.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Vile Berceni

Acest site face parte din proiectele online ale grupului SudRezidential.ro si activeaza ca fiind un site gratuit de prezentare a ofertelor imobiliare de case/vile, aflate la vanzare in zona de sud a capitalei si a ariei metropolitane din imediata apropiere

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata.

* Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%;

* La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.