Casa P+1+M, Primarie Popesti Leordeni

130.000 euro
(TVA 5% inclus)
Comision 0% cumparator
Nr. camere: 4
An: 2021
Tip vila: Vila P+1E+M
S.U.: 116.5 mp
S.C.: 135 mp
Teren: 100 mp
ID Anunt: 14516

Caracteristici

Suprafata utila: 116.5 mp
Suprafata total utila: 116.5 mp
Suprafata construita: 135 mp
Suprafata teren: 100 mp
Numar camere: 4
Numar dormitoare: 2
Grup sanitar: 3
Parcare: 1 locuri
Balcon: 1
An constructie: 2021
Tip vila: Vila P+1E+M
Structura: beton, caramida
Incalzire: centrala proprie, calorifere, calorifere portprosop
Destinatii: rezidential, birou, comercial
Clasa energetica: A

Finisaje si dotari

  • parchet
  • scara interioara

Schita

Prezentare

Va prezentam un proiect de case alipite (insiruite), ansamblul AGNESS. Acest proiect se afla intr-o zona rezidentiala din orasul Popesti Leordeni, in imediata proximitate a Soselei Oltenitei si se intinde pe o suprafata de peste 1500 mp, cuprinzand 7 case alipite cu regim de inaltime P+1E+M.

Localizare si vecinatati

Proiectul beneficiaza de acces rapid catre Centura Capitalei si catre multiple centre comerciale din zona: Lidl, Mega Image, Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall, dar si catre institutii de invatamant si spitalicesti.

Mijloace de transport in comun: STB: 439, Maxi-Taxi.

Specificatii tehnice si caracteristici

Aceasta casa imbina perfect stilul de viata metropolitan cu linistea zonei iar daca esti o persoana decisa sa scapi de aglomeratia si agitatia urbana, aceasta este o varianta potrivita avand un spatiu de relaxare propriu. Imobilele sunt bransate si contorizate individual la toate utilitatile orasului.

Constructia este executata pe structura din beton armat (stalpi si grinzi), peretii exteriori si interiori sunt din caramida Porotherm, izolatia exterioara este din polistiren 10 cm, iar acoperisul este tip sarpanta, realizat pe structura de lemn fiind izolat si acoperit cu tabla tip Lindab.

Vila se preda complet finisata, dotata cu: centrala proprie de 24 kW in condensatie, calorifere din aluminiu, usi de interior, usa intrare antiefractie, amplarie pvc 5 camere, geam termopan low-E 4 seasons, glafuri exterioare, gresie, faianta, parchet si obiecte sanitare ceramice in bai.

 

Pret si modalitati de plata

Vila finisata la cheie se vinde la pretul de: 120.000 Euro TVA 5% inclus.

Loc de parcare inclus in pret.

Puncte de interes

Magazin 10 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita 7 minute
Cafenea/Restaurant 15 minute
Farmacie/Spital 7 minute
Centru 10 minute

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incapand cu data de 01.01.2022, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de:

450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice;

700.000 lei, dar depașește suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achiziționate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice;

Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2022, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 450.000 lei, dar nu depaseste suma de 700.000 lei, exclusiv TVA, cu cota redusa de 5%.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Vile Berceni

Acest site face parte din proiectele online ale grupului SudRezidential.ro si activeaza ca fiind un site gratuit de prezentare a ofertelor imobiliare de case/vile, aflate la vanzare in zona de sud a capitalei si a ariei metropolitane din imediata apropiere

x