Kit Qtm Six, casa modulara P+M, 4 camere, 2 grupuri sanitare

27.000 euro
(Plus 19% TVA)
Comision 0% cumparator
Nr. camere: 4
An: 2022
Tip vila: Casa P+M
S.U.: 76.14 mp
S.C.: 88.80 mp
ID Anunt: 14887

Caracteristici

Suprafata utila: 76.14 mp
Suprafata total utila: 76.14 mp
Suprafata construita: 88.80 mp
Numar camere: 4
Numar dormitoare: 3
Grup sanitar: 2
An constructie: 2022
Tip vila: Casa P+M
Structura: casa modulara
Incalzire: centrala proprie
Destinatii: rezidential, birou, comercial
Clasa energetica: A

Finisaje si dotari

  • parchet
  • usa metalica

Prezentare

Un trend din ce in ce mai popular in domeniul pietei imobiliare este reprezentat de casele modulare si casele prefabricate pe diferite tipuri de structuri ce au devenit din ce in ce mai cautate pe piata din Romania si Europa. Casa modulara este o constructie moderna ce ofera numeroase avantaje viitorilor proprietari si toate conditiile necesare pentru a locui permanent intr-o casa ale caror costuri de intretinere sunt reduse.

Casa modulara, casa prefabricata a fost conceputa pentru a fi in intregime eco-durabila, fara a neglija confortul sau functionalitatea. Acestea se incadreaza in orice zona, fie ca vorbim de zona de munte, de zona de mare sau de zona urbana, iar timpul si costul de productie sunt semnificativ reduse fata de o constructive conventionale.

Qtm SIX este unul dintre cele mai complete modele de casa modulara din portofoliul nostru, o casa eficienta energetic, realizata din panouri SIP Plus si cu structura realizata din cadre de lemn certificat. Qtm Six este disponibila pentru vizionare in cadrul primului showroom dedicate caselor modulare si caselor prefabricate.

Quantum Premium Modules Group a decis sa deschida cel mai mare showroom de case modulare din Europa, situat pe Bulevardul 1 Mai, Nr. 346H, Comuna Berceni, Judetul Ilfov. Pe langa modelul Qtm Six, in showroomul nostru sunt expuse diferite modele de case modulare, cu diferite dimensiuni si structuri diverse ce pot fi din lemn, structura metalica usoara sau tip container.

Pentru a va raspunde la intrebari si a va oferi informatiile necesare despre casele modulare, echipele noastre de vanzari, impreuna cu inginerii si tehnicienii nostri, va stau la dispozitie zilnic in cadrul showroomului pentru a va da toate detaliile necesare in vederea achizitiei, montajului sau a finisajelor interioare.

Puncte de interes

Showroomul de case modulare este amplasat in Bulevardul 1 Mai, Numarul 346 H, Comuna Berceni. Casele modulare prezinta un avantaj major fata de casele conventionale, si anume acela ca ele pot fi amplasate pe orice tip de teren, acolo unde accesul utilajelor de mare tonaj este imposibil.

Casa modulara Qtm Six reprezinta varianta ideala pentru a deveni atat locuinta permanenta, casa de vacanta mult visata, sau, de ce nu, locul unde iti poti desfasura un business.

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 7 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 16 km

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al kitului de baza pentru modelul Qtm Six este de: 27.000 Euro + TVA 19%.

Pretul de lista al kitului de baza cu fatada completa si acoperis pentru modelul Qtm Six este de 39.900 Euro + TVA 19%.

Achizitia o puteti face achitand un avans minim de 35%, diferenta de 65% se achita la incarcarea transportului de la fabrica.

In varianta Kit baza si kit baza cu fatada completa NU sunt incluse montajul, finisajele interioare (finisaje pereti, instalatii electrice, parchet, ceramica), centrala termica, instalatii sanitare si mobilier.

Afla mai multe detalii despre proiectele Quantum Premium Modules Group:

https://www.quantummodules.ro/

Iti asiguram oricand consultanta financiara si suport gratuit. Afla mai multe detalii despre cum poti accesa creditele verzi:

https://www.credit24h.ro/credite/credite-verzi

Aceste tipuri de constructii se pot achizitiona si prin orice varianta de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incapand cu data de 01.01.2022, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de:

450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice;

700.000 lei, dar depașește suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achiziționate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice;

Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2022, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 450.000 lei, dar nu depaseste suma de 700.000 lei, exclusiv TVA, cu cota redusa de 5%.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Vile Berceni

Acest site face parte din proiectele online ale grupului SudRezidential.ro si activeaza ca fiind un site gratuit de prezentare a ofertelor imobiliare de case/vile, aflate la vanzare in zona de sud a capitalei si a ariei metropolitane din imediata apropiere

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata.

* Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%;

* La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.