Kit Quantum Tiny, 2 camere, 30 mp, panouri SIP.

39.900 euro
(Plus 19% TVA)
Comision 0% cumparator
Nr. camere: 2
Tip vila: P
S.U.: 26.94 mp
S.C.: 30.66 mp
ID Anunt: 23059

Caracteristici

Suprafata utila: 26.94 mp
Suprafata total utila: 26.94 mp
Suprafata construita: 30.66 mp
Numar camere: 2
Numar dormitoare: 1
Grup sanitar: 1
Tip vila: P
Structura: casa modulara, Structura lemn - panouri SIP Plus
Destinatii: rezidential, birou, comercial, vacanta
Clasa energetica: A

Finisaje si dotari

  • usa metalica

Schita

Prezentare

In ultimii ani, casele modulare, casele prefabricate pe diferite tipuri de structuri au devenit din ce in ce mai populare in piata din Romania si in piata de profil din Europa. Acest tip de locuinta ofera numeroase avantaje viitorilor proprietari si toate conditiile necesare pentru a locui permanent intr-o casa ale caror costuri de intretinere sunt reduse.

Casa modulara, casa prefabricata a fost conceputa pentru a fi in intregime eco-durabila, fara a neglija confortul sau functionalitatea. Casele modulare se incadreaza in orice zona, fie ca vorbim de zona de munte, de zona de mare sau de zona urbana. Aceste locuinte sunt realizate din materiale “eco friendly”, sunt case ce respecta mediul inconjurator si pun accentul pe sanatatea si confortul utilizatorului.

Quantum TINY este unul dintre cele mai bine vandute modele de casa modulara din portofoliul nostru, o casa eficienta energetic, realizata din panouri SIP Plus si cu structura de lemn certificat pe care o puteti viziona si in noul nostru showroom.

Casa beneficiaza de o compartimentare eficienta, formata dintr-o zona moderna de zi open-space, dormitor, hol acces si un grup sanitar. Poate fi folosita in fiecare anotimp, la mare sau la munte, intrucat izolatia eficienta a peretilor permite mentinerea unei temperaturi interioare constante tot timpul anului, cu minime cheltuieli. Este o casa modulara pe care o puteti amplasa pe terenul pe care il detineti in oricare zona a tarii, in baza unei autorizatii de constructie simplificate (conform Art.3 alin.1 lit.g din Legea 50/1991).

Quantum Premium Modules Group a decis sa deschida cel mai mare showroom de case modulare din Europa, situat pe Bulevardul 1 Mai, Nr. 346H, Comuna Berceni, Judetul Ilfov si anume Expo Quantum Modules. Pe langa modelul Quantum Seven, in showroomul nostru sunt expuse diferite modele de case modulare, cu diferite dimensiuni si structuri diverse care merg de la lemn pana la structuri metalice usoare sau tip container.

Pentru a va raspunde la intrebari si a va oferi informatiile necesare despre casele modulare, echipele noastre de vanzari, impreuna cu inginerii si tehnicienii nostri, va stau la dispozitie zilnic in cadrul showroomului pentru a va da toate detaliile necesare in vederea achizitiei, montajului sau a finisajelor interioare.

Localizare si vecinatati

Pentru a intelege mai bine intregul concept Quantum Premium Modules Group, va invitam la un tur gratuit in cel mai mare showroom de prezentare din Europa, situat pe bulevardul 1 Mai, Nr. 346 H, Comuna Berceni, Judetul Ilfov. Pe langa Quantum Tiny, in showroomul nostru veti gasi prezentate numeroase modele de case modulare pe diferite dimensiuni si structuri. In intimpinarea dumnevoastra veti gasi echipele noastre de vanzari, impreuna cu inginerii de santier, care va vor oferi toate informatiile necesare in vederea achizitiei unei case modulare.

In cadrul Expo 2022 Quantum Modules clientii vor putea participa la workshop-uri, vor avea parte de o interactiune interactiva cu reprezentantii Quantum.

Specificatii tehnice si caracteristici

Quantum Tiny  este o casa modulara ce are o suprafata de 30.66 mp si se afla in topul preferintelor clientilor care isi doresc o casa de vacanta premium din portofoliul Quantum Premium Modules Group.

Structura de rezistenta a casei Quantum Tiny este realizata din lemn tratat, scandinav, certificat cu clasa de rezistenta superioara. Pentru inchiderile acestei case s-a folosit panoul SIP (panou prefabricat ce are in componenta 2 placi OSB marca Swiss Krono si un strat interior de polistiren performant EPS 80 de 10 cm grosime).

Tamplaria folosita este realizata din PVC, culoare Gri antracit la exterior si alb la interior. Quantum Tiny beneficiaza de usa intrare metalica, antiefractie cu latime de 900 mm. Invelitoarea este realizata din panouri de tabla marca Budmat, vopsita electrostatic in culoarea gri antracit (RAL 7016).

Oferim alaturi de pachetul de baza ce compune casa si documente cu privire la instalare, proiect de suprastructura, arhitectura, propunere amenajare proiect electric si sanitar, planuri si recomandari de intretinere, certificari de la producatori si agrementari tehnice in concordanta cu normele in vigoare.

Termen de livrare – intre 25 si 30 de zile de la achitarea avansului si plasarea comenzii.

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista pentru modelul Quantum Tiny este de: 39.900 Euro + TVA 19%.

Pret promotional in perioada 01.10.2022 – 31.05.2023: 24.900 Euro + TVA 19%.

Transport inclus pe teritoriul Romaniei, doar in perioada promotiei.

Achizitia o puteti face achitand un avans minim de 35%, diferenta de 65% se achita la incarcarea transportului de la fabrica.

In pretul de lista si cel promotional NU sunt incluse montajul, finisajele interioare (finisaje pereti, instalatii electrice, parchet, ceramica), centrala termica, instalatii sanitare si mobilier.

Afla mai multe detalii despre proiectele Quantum Premium Modules Group:

https://www.quantummodules.ro/

Iti asiguram oricand consultanta financiara si suport gratuit. Afla mai multe detalii despre cum poti accesa creditele verzi:

https://www.credit24h.ro/credite/credite-verzi

Aceste tipuri de constructii se pot achizitiona si prin orice varianta de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Puncte de interes

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 17 km

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incapand cu data de 01.01.2022, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de:

450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice;

700.000 lei, dar depașește suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achiziționate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice;

Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2022, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 450.000 lei, dar nu depaseste suma de 700.000 lei, exclusiv TVA, cu cota redusa de 5%.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Vile Berceni

Acest site face parte din proiectele online ale grupului SudRezidential.ro si activeaza ca fiind un site gratuit de prezentare a ofertelor imobiliare de case/vile, aflate la vanzare in zona de sud a capitalei si a ariei metropolitane din imediata apropiere

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice

Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.