Quantum Hiper, casa modulara, structura de lemn, sistem interblocare, terasa

14.900 euro
(Plus 19% TVA)
Comision 0% cumparator
Nr. camere: 2
Tip vila: P+1E
S.U.: 18.90 mp
S.C.: 21 mp
ID Anunt: 23103

Caracteristici

Suprafata utila: 18.90 mp
Suprafata total utila: 18.90 mp
Suprafata construita: 21 mp
Numar camere: 2
Numar dormitoare: 1
Grup sanitar: 1
Tip vila: P+1E
Structura: casa modulara, structura de lemn
Destinatii: rezidential, birou, comercial, vacanta
Clasa energetica: A

Finisaje si dotari

  • scara interioara

Schita

Prezentare

Casele modulare sunt in general constructii usoare ce au la baza diferite sisteme constructive (panouri SIP, sistem structura metalica sau lemn cu sistem interlocking), cu diverse tipuri de structuri de rezistenta (lemn sau metal), astfel incat sa raspunda cu succes tuturor cerintelor venite din partea clientilor finali.

Acestea pot fi proiectate si produse in scopuri foarte diferite si ulilizate in foarte multe sectoare si domenii de activitate precum: zone de cazare, birou de administrare pe santier, diferite tipuri de unitati pentru industria HoReCa sau in industria ospitalitatii, unde chiar sunt foarte cautate de catre clienti daca dispun de o amplasare excelenta.

Modelul Hiper este varianta ideala pentru o casa de vacanta, atat in zone cu temperaturi ridicate cat si in zone de munte, deoarece putem opta pentru diferite grosimi ale peretilor. Datorita dimensiunilor, aceasta casa se potriveste foarte bine pe terenuri care nu au deschidere mare, astfel se va folosi eficient fiecare metru patrat de teren. Casa beneficiaza de o compartimentare inteligenta, formata dintr-o zona moderna de locuit open-space si grup sanitar la parter, iar la etaj un dormitor.

Casa modulara reprezinta o noua tendinta in realizarea unei constructii, imbinand multiple avantaje de ordin estetic, economic si ecologic. Din dorinta de a indeplini toate nevoile si a satisface toate gusturile casa prezentata are o arhitectura inspirata din stilul scandinav, destinatia ei fiind de locuinta permanenta, dar poate fi folosita si pentru uz comercial, cum ar fi: cafenele, restaurante, hoteluri sau casa de vacanta.

Quantum Premium Modules Group a decis sa deschida cel mai mare showroom de case modulare din Europa, situat pe Bulevardul 1 Mai, Nr. 346H, Comuna Berceni, Judetul Ilfov si anume Expo Quantum Modules. Pe langa modelul Quantum Mini, in showroomul nostru sunt expuse diferite modele de case modulare, cu diferite dimensiuni si structuri diverse care merg de la lemn pana la structuri metalice usoare sau tip container.

Pentru a va raspunde la intrebari si a va oferi informatiile necesare despre casele modulare, echipele noastre de vanzari, impreuna cu inginerii si tehnicienii nostri, va stau la dispozitie zilnic in cadrul showroomului pentru a va da toate detaliile necesare in vederea achizitiei, montajului sau a finisajelor interioare.

Localizare si vecinatati

Expo 2022 Quantum Modules este o expozitie permanenta de case modulare, aflata la cateva minute distanta de capitala, mai exact in Comuna Berceni, Bulevardul 1 Mai, Numarul 346H. Aici vor fi expuse 50 de modele de case modulare, pe diferite tipuri de structruri, ce satisfac si cele mai exigente cerinte.

In showroom aveti ocazia sa interactionati cu tehnicienii nostri, sa vedeti cum se asambleaza o casa modulara, sau cum se finiseaza o asemenea casa datorita diferitelor workshop-uri si momentelor tehnice pregatite de noi.

Specificatii tehnice si caracteristici

Quantum Hiper este o casa modulara ce dispune de o suprafata construita de 21 mp si are la baza un sistem de construire interlocking. Peretii ofera o izolare fonica si termica eficienta, fara a necesita nici un tratament suplimentar. Panourile din care sunt sunt compusi peretii sunt realizati din doua straturi de lemn masiv, tratat, iar la interior au polistiren extrudat de 2 cm (se poate opta pentru varianta de izolatie cu 4 cm polistien extrudat sau 6 cm).

Vopseaua se aplica manual pe panourile de lemn si ofera o protectie superioara. Aceasta vopsea are baza colorant alimentar, nu contine substante daunatoare organismului, iar gama de culori este variata. Datorita aspectului natural al lemnului casa nu necesita finisare interioara.

Quantum Hiper se poate monta cu usurinta pe orice tip de teren, fara a fi nevoie de beton si armaturi suplimentare, datorita sistemului de prindere pe piloni.

Invelitoarea este realizata din panouri de tabla vopsite electrostatic ce au in componenta lor spuma izolatoare.

Din dotarile incluse in pret, mentionam: scara inerioara, mobila de bucatarie si mobilier baie. Toate aceste dotari se potrivesc personalitatii acestei case si ofera un plus de confort viitorilor proprietari, fara a mai fi nevoie de drumuri prin magazinele de specialitate.

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al pachetului de baza Quantum Hiper varianta cu perete de 6 cm este de: 14.900 Euro + TVA 19% si nu include transport, instalatii electrice, ceramica, centrala termica, instalatii sanitare si mobilier.

Pret promotional in perioada 01.10.2022 – 31.05.2023: 14.700 Euro + TVA 19%.

Transport inclus pe teritoriul Romaniei doar in perioada promotiei.

Achizitia o puteti face achitand un avans minim de 50%, diferenta de 50% se achita la incarcarea transportului de la fabrica.

Terasa se poate achizitiona separat.

Afla mai multe detalii despre proiectele Quantum Premium Modules Group:

https://www.quantummodules.ro/

Iti asiguram oricand consultanta financiara si suport gratuit. Afla mai multe detalii despre cum poti accesa creditele verzi:

https://www.credit24h.ro/credite/credite-verzi

Aceste tipuri de constructii se pot achizitiona si prin orice varianta de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 18 km

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incapand cu data de 01.01.2022, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de:

450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice;

700.000 lei, dar depașește suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achiziționate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice;

Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2022, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 450.000 lei, dar nu depaseste suma de 700.000 lei, exclusiv TVA, cu cota redusa de 5%.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Vile Berceni

Acest site face parte din proiectele online ale grupului SudRezidential.ro si activeaza ca fiind un site gratuit de prezentare a ofertelor imobiliare de case/vile, aflate la vanzare in zona de sud a capitalei si a ariei metropolitane din imediata apropiere

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice

Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.