Quantum OxyGo Park Berceni, Vila 4 camere, Parter+1 etaj

159.900 euro
(Plus 19% TVA)
Comision 0% cumparator
Nr. camere: 4
An: 2023
Tip vila: P+1
S.U.: 131.80 mp
S.C.: 169.60 mp
Teren: 223 mp
ID Anunt: 40733

Caracteristici

Suprafata utila: 131.80 mp
Suprafata total utila: 131.80 mp
Suprafata construita: 169.60 mp
Suprafata teren: 223 mp
Numar camere: 4
Numar dormitoare: 3
Grup sanitar: 3
Balcon: 1
An constructie: 2023
Tip vila: P+1
Structura: beton, caramida
Destinatii: rezidential, birou, comercial, vacanta
Clasa energetica: A

Finisaje si dotari

  • terasa multistrat

Prezentare

Va prezentam spre vanzare o vila cu 4 camere tip duplex ce face parte dintr-un ansamblu de vile exclusivist, cu amplasare de exceptie in zona de Sud a ariei metropolitane Bucuresti. Proiectul rezidential ce poarta numele de Quantum OxyGo Park Berceni este compus dintr-un numar de 50 de unitati locative tip vila, distribuite pe un teren cu suprafata ampla de 15.000 mp ce beneficiaza de 3 cai de acces.

Vila propusa spre vanzare se remarca printr-un stil arhitectural adaptatat noilor tendinte, cu volumetrie simpla si linii moderne de design, dar si printr-o compartimentare optimizata a incaperilor, creionata cu atentie de cei mai buni specialisti, pentru a satisface si cele mai exigente cerinte privind spatiul de locuit.

Imobilul are nivel de inaltime parter+1 etaj, este edificat pe un teren cu suprafata totala de 223 mp si are 131.80 mp total utili (cu suprafetele celor doua terase si a balconului, incluse). Curtea libera a acestei proprietati masoara 166 mp si este delimitata prin panouri prefabricate din beton amprentat.

Proiectarea si compartimentarea interioara excelenta a acestei vile a dus la crearea de spatii locative ideale pentru o familie numeroasa si cuprinde 4 camere generoase,  insotite de facilitati complementare si de spatii de depozitare multiple,holuri de acces ample si terase spatioase.

Intrarea in locuinta se face printr-un hol ce permite amenajarea unui spatiu de depozitare, catre zona de living si dinig, catre bucataria inchisa sau catre grupul sanitar de la parter.

Etajul 1 dispune de un dormitor matrimonial prevazut cu baie proprie, de un grup sanitar cu access din hol si de doua dormitoare ample cu iesire pe balcon.

Locuinta se vinde finisata complet si echipata cu materiale de calitate premium furnizate de Avalon Romania Building Industry si dispune de urmatoarele dotari: centrala termica Viessmann in condensatie 26 kW ( cu rezerva de 40 litri), sistem performant de incalzire prin pardoseala, tamplarie Salamander BluEvolution 82 din gama Brugmann, sistem de panouri solare pentru uz casnic (aport apa calda), 2 unitati aer conditionat Romstal Habitat 12.000 BTU – invertor cu functie de caldura.

Proiectul rezidential a primit precertificarea Green Homes de la Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC).

Puncte de interes

Quantum OxyGo Park Berceni este amplasat stradal, pe Bulevardul 1 Mai in Comuna Berceni, Ilfov, in cadrul unei zone rezidentiale noi, lipsita de cladiri inalte, prezente sau viitoare.

Pozitionarea excelenta de care se bucura Quantum OxyGo Park Berceni, face posibil accesul rapid la mijlocul de transport in comun, iar in imediata apropiere a ansamblului rezidential se regasesc  punctele de interes necesare unui stil de viata echilibrat: institutii de invatamant, unitati medicale si farmacii, numeroase supermarketuri si magazine cu specific comercial mixt.

Un aspect foarte important de luat in calcul este distanta de doar 6 km si timpul redus de parcurs fata de statia de metrou Tudor Arghezi, ce faciliteaza conectarea rapida cu toate zonele Capitalei.

Magazin 2 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 5 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista este: 159.900 Euro + TVA 19%.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Vilele din cadrul proiectului vor fi cladiri eficiente energetic ce respecta standardele actuale nZEB (Clădire cu un consum de Energie aproape de Zero), iar cumpărătorii vor beneficia de Ipoteca Verde, mai exact de costuri reduse ale dobânzilor la creditele ipotecare, acest tip de finantare fiind oferita de unele dintre cele mai importante banci din Romania special pentru acest tip de locuinte.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incapand cu data de 01.01.2022, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de:

450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice;

700.000 lei, dar depașește suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achiziționate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice;

Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2022, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 450.000 lei, dar nu depaseste suma de 700.000 lei, exclusiv TVA, cu cota redusa de 5%.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Vile Berceni

Acest site face parte din proiectele online ale grupului SudRezidential.ro si activeaza ca fiind un site gratuit de prezentare a ofertelor imobiliare de case/vile, aflate la vanzare in zona de sud a capitalei si a ariei metropolitane din imediata apropiere

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata.

* Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%;

* La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.