Structura metalica usoara model Quantum A Frame,suprafata 107 mpc

13.375 euro
(Plus 19% TVA)
Comision 0% cumparator
Nr. camere: 3
Tip vila: P+1E
S.U.: 81.5 mp
S.C.: 107 mp
ID Anunt: 23015

Caracteristici

Suprafata utila: 81.5 mp
Suprafata total utila: 81.5 mp
Suprafata construita: 107 mp
Numar camere: 3
Numar dormitoare: 2
Grup sanitar: 2
Tip vila: P+1E
Structura: casa modulara, structura metalica usoara
Incalzire: centrala proprie, incalzire cu sobe, incalzire pardoseala
Destinatii: rezidential, birou, comercial, vacanta
Clasa energetica: A

Finisaje si dotari

  • acoperis

Schita

Prezentare

Quantum Premium Modules Group va propune unul dintre cele mai cautate modele de case de tip A-Frame, un concept unic de casa modulara realizat din structura metalica usoara, un proiect special gandit pentru clientii care isi doresc o locuinta compacta, moderna, cu o compartimentare eficienta la care se poate adauga o terasa generoasa.

Pentru ca ne dorim sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri, va propunem acest nou model de casa care poate avea intrebuintari multiple, functiuni diferite si care beneficiaza de cel putin doua variante de compartimentare interioara. Pentru ca acest tip de structura metalica usoara este extrem de versatila si permisiva, acest model poate fi comandat in doua variante diferite de compartimentare interioara, respectiv cu unul sau doua dormitoare.

Clientii care au achizitionat deja acest model de casa cu o suprafata totala construita de 107 mp, au optat fie pentru varianta cu un dormitor, in situatia in care imobilul devine casa de vacanta proprie, iar cei care doresc sa le ofere spre inchiriere in diferite zone ale tarii au optat bineinteles pentru varianta cu doua dormitoare.

Structura metalica usoara este cel mai adaptabil sistem constructiv, iar in ultima perioada din ce in ce mai multi investitori au ales acest sistem inovativ, datorita unor caracteristici precum timpul rapid de executie, costuri reduse si posibilitatea de a realiza o constructie din materiale ecologice si adaptabilitatea acesteia la aproape orice forma sau model se doreste.

Quantum Premium Modules Group a decis sa deschida cel mai mare showroom de case modulare din Europa, situat pe Bulevardul 1 Mai, Nr. 346H, Comuna Berceni, Judetul Ilfov si anume Expo Quantum Modules. Pe langa modelul Quantum A-Frame realizat din structura metalica usoara, in showroomul nostru sunt expuse diferite modele de case modulare, cu diferite dimensiuni si structuri diverse care merg de la lemn pana la structuri metalice usoare sau tip container.

Pentru a va raspunde la intrebari si a va oferi informatiile necesare despre casele modulare, echipele noastre de vanzari, impreuna cu inginerii si tehnicienii nostri, va stau la dispozitie zilnic in cadrul showroomului pentru a va da toate detaliile necesare in vederea achizitiei, montajului sau a finisajelor interioare.

Localizare si vecinatati

Pentru a intelege mai bine intreg conceptul Quantum Premium Modules Group, va invitam la un tur gratuit in cel mai mare showroom de prezentare din Europa, situat pe Bulevardul 1 Mai, Nr. 346H, Comuna Berceni, Judetul Ilfov si anume Expo 2022 Quantum Modules. Pe langa modelul A-Frame realizat pe structura usoara prezent in showroomul nostru sunt expuse  modele diferite de case modulare pe diferite dimensiuni si structuri. In intampinarea dumnevoastra veti gasi echipele noastre de vanzari, impreuna cu inginerii de santier, care va vor oferii toate informatiile necesare in vederea achizitiei, montajului sau a finisajelor interioare.

Specificatii tehnice si caracteristici

Structura metalica usoara este adaptabila oricariu proiect arhitectural, fie ca este vorba de o casa de dimensiuni mici, locuinte de vacanta, spatii comerciale sau hale industriale, chiar si saloane de evenimente. Datorita tehnologiei inovative, proiectele realizate din structura metalica usoara pot fi puse in productie in scurt timp, iar montajul dureaza cateva zile.

Materialul folosit pentru realizarea structurii metalice este otel zincat S350, cu strat de zinc de 275g/mp sectiunile utilizate pentru realizarea acestora vor fi personalizate in functie de cerintele de proiectare si vor fi corelate cu planurile de arhitectura. Latimea profilului poate fi stabilita intre 63 mm si 200 mm, iar inaltimea poate varia intre 41 mm si 55 mm, profilele fiind de forma C, iar grosime profilului poate varia intre 0.75 mm si 1.6 mm.

Datorita numarului mare de sectiuni ce pot fi realizate si a vastei palete de alegere a grosimii profilului putem realiza structuri cu deschidere maxima de 25 m si inaltimi de P+5E. Deschiderea maxima precum si numarul maxim de niveluri vor depinde de amplasamentul structurii si de finisajele utilizate.

Quantum Premium Modules Group ofera clientilor un pachet complet ce include urmatoarele: proiectare, productie, preasamblare, transport şi montaj al structurilor metalice usoare.

*Acest model de structura metalica usoara se afla expus in showroom!

Pret si modalitati de plata

Preturi accesibile pentru proiecte pe structuri metalice usoare incepand de la:

  • 100 Euro/ mp construit + 19% TVA structura usoara pentru hale;
  • 100-110 Euro/ mp construit + 19 % TVA structura pentru saloane de evenimente;
  • 125 Euro/ mp construit +  19 %  TVA pentru casa A frame;
  • 135 Euro/ mp construit + 19 %  TVA pentru proiecte cu o suprafata mai mare de 90 mp;
  • 155 Euro/ mp construit + 19 %  TVA pentru proiecte cu o suprafata mai mica de 90 mp.

In functie de complexitatea proiectului dumneavoastra, preturile structurilor metalice pot varia intre 125 si 155 Euro/mpc + 19 % TVA .

Pretul de 13.375€ + 19% TVA este doar pentru structura metalica usoara Quantum A Frame in suprafata de 107 mp construiti. 

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant.

Afla mai multe detalii despre proiectele Quantum Premium Modules Group:

https://www.quantummodules.ro/

Iti asiguram oricand consultanta financiara si suport gratuit. Afla mai multe detalii despre cum poti accesa creditele verzi:

https://www.credit24h.ro/credite/credite-verzi

Aceste tipuri de constructii se pot achizitiona si prin orice varianta de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Puncte de interes

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 17 km

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incapand cu data de 01.01.2022, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de:

450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice;

700.000 lei, dar depașește suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achiziționate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice;

Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2022, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 450.000 lei, dar nu depaseste suma de 700.000 lei, exclusiv TVA, cu cota redusa de 5%.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Vile Berceni

Acest site face parte din proiectele online ale grupului SudRezidential.ro si activeaza ca fiind un site gratuit de prezentare a ofertelor imobiliare de case/vile, aflate la vanzare in zona de sud a capitalei si a ariei metropolitane din imediata apropiere

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice

Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.