Vila duplex 4 camere, P+1, Brancoveanu, Hornbach, Sector 4

250.000 euro
(Plus 19% TVA)
Comision 0% cumparator
Nr. camere: 4
An: 2023
Tip vila: P+1E
S.U.: 107 mp
S.C.: 165 mp
Teren: 218 mp
ID Anunt: 39581

Caracteristici

Suprafata utila: 107 mp
Suprafata total utila: 122 mp
Suprafata construita: 165 mp
Suprafata teren: 218 mp
Numar camere: 4
Numar dormitoare: 3
Grup sanitar: 3
Parcare: 2 locuri
Balcon: 3
An constructie: 2023
Tip vila: P+1E
Structura: beton, caramida
Destinatii: rezidential, birou, vacanta
Clasa energetica: A

Finisaje si dotari

  • parchet
  • terasa multistrat

Prezentare

Va propunem spre achizitie o vila excelenta ce face parte dintr-un ansamblu rezidential unicat numit Studio Plus Villas Brancoveanu.

Proiectul rezidential de tip Butique este format din doar 8 imobile exclusiviste si este amplasat in Sectorul 4 al Capitalei vis a vis de centrul comercial Grand Aren Mall unde se regasesc si alte mari magazine de renume.

Studio Plus Villas este proiectat si gandit sa formeze o comunitate restransa, un mediu sigur ce imbina siguranta si confortul necesar unei vieti linistite.

Vilele ce compun proiectul dispun de o arhitectura moderna imbinata cu tehnologia de ultima generatie si bineinteles cu natura, generand astfel locuinta ideala pentru un stil de viata echilibrat.

Imobilul are nivel de inaltime parter+1 etaj, este edificat pe un teren cu suprafata totala de 218 mp, are 122 mp total utili si beneficiaza de curte libera cu suprafata de 127 mp.

Proiectarea si compartimentarea interioara excelenta a acestor vile au dus la crearea de spatii locative ideale pentru o familie numeroasa care are nevoie de spatiu amplu distribuit in 4 camere generoase insotite de numeroase facilitati complementare si spatii de depozitare .

Intrarea in locuinta se face printr-un hol generos ce ofera access catre bucataria inchisa a vilei ce a fost prevazuta cu spatiu de depozitare, catre baie dar si catre zona de living si dining de la parter.

Etajul 1 dispune de 3 dormitoare spatioase, fiecare cu iesire pe balcon ,un hol generos cu spatii de depozitare si de doua bai mari prevazute cu geam.

Locuinta se vinde finisata complet si echipata cu materiale de calitate premium furnizate de Avalon Romania Building Industry, si dispune de urmatoarele dotari: centrala proprie 32 kw in condensare (cu boiler incorporat de 60 L), incalzire prin pardoseala, tamplarie PVC Salamander 7 camere si sticla tripan LOW-E, glafuri exterioare din marmura, gard si poarta cu actionare electrica, iar in curtea imobilului sunt amenajate si cate 2 locuri de parcare pentru fiecare unitate locativa.

Peste ultimul etaj este turnata placa de beton si este realizata o terasa multistrat necirculabila, iar ca beneficiu important, se realizeaza in prezent si pregatirea electrica a imobilului pentru rezidentii ce doresc sa instaleze panouri fotovoltaice.

Puncte de interes

Ansamblul rezidential Studio Plus Villas Brancoveanu are o amplasare excelenta in zona de Sud a Capitalei, in imediata apropiere a galeriilor comerciale ce formeaza Grand Arena Mall din Sectorul 4, la distanta de doar 300 m fata de Bulevardul Metalurgiei, pe strada Drumul Gilaului mai exact.

In vecinatatea acestui proiect rezidential deosebit sunt edificate doar imobile cu regim de inaltime redus, rezidentii beneficiind astfel de intimidate si confort, iar zona este lipsita de agitatia urbana, de trafic intens si zgomot asurzitor.

In proximitate se regasesc centre comerciale importante (Carrefour, Selgros, Lidl, Kaufland, Metro, Auchan, Jumbo), unitati de invatamant, centre medicale si unitati bancare, cafenele, restaurante si zone de agrement.

Mijlocul de transport in comun se regaseste la 400 m de proprietate (STB cu liniile 141, 232, 241, 312, 313, N105) si realizeaza conectarea rapida atat cu statiile de metrou din zona cat si cu zona centrala a Capitalei.

Un aspect foarte important de luat in calcul este amplasarea ansamblului rezidential in imediata vecinatate a zonelor verzi de promenada realizate in bulevardul Metalurgiei, dar si la o distanta de cateva minute fata de parcul Tudor Arghezi. Acest parc a fost dezvoltat pe o suprafata ampla de cca. 40.000 mp, este divizat in zone tematice amenajate la standarde inalte, precum: zone verzi si de relaxare prevazute cu mobilier urban modern, locuri de joaca pentru copii, terenuri de sport, skatepark, teatru de vara si centru multicultural.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 2 minute
Transport public 4 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al imobilului este 250.000 Euro + TVA 19%.

In cadrul ansamblului rezidential Studio Plus Villas Brancoveanu, sunt disponibile vile cu suprafete de teren intre 218 mp si 300 mp.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incapand cu data de 01.01.2022, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de:

450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice;

700.000 lei, dar depașește suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achiziționate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice;

Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2022, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 450.000 lei, dar nu depaseste suma de 700.000 lei, exclusiv TVA, cu cota redusa de 5%.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Vile Berceni

Acest site face parte din proiectele online ale grupului SudRezidential.ro si activeaza ca fiind un site gratuit de prezentare a ofertelor imobiliare de case/vile, aflate la vanzare in zona de sud a capitalei si a ariei metropolitane din imediata apropiere

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice

Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.