Vila individuala, 4 camere, Family Villas Bragadiru

150.000 euro
(TVA inclus)
Comision 0% cumparator
Nr. camere: 4
An: 2022
Tip vila: Vila P+1+Pod
S.U.: 117 mp
S.C.: 130 mp
Teren: 315 mp
ID Anunt: 14466

Caracteristici

Suprafata utila: 117 mp
Suprafata total utila: 117 mp
Suprafata construita: 130 mp
Suprafata teren: 315 mp
Numar camere: 4
Numar dormitoare: 3
Grup sanitar: 2
Parcare: 2 locuri
Balcon: 1
An constructie: 2022
Tip vila: Vila P+1+Pod
Structura: beton, caramida
Incalzire: centrala proprie, calorifere, calorifere portprosop
Destinatii: rezidential
Clasa energetica: A

Finisaje si dotari

  • parchet
  • interfon

Schita

Prezentare

Ansamblul Family Villas Bragadiru este un proiect rezidential exclusiv cu regim privat de acces, compus din 116 de unitati locative mixte, atat individuale cat si in sistem duplex si este desfasurat pe o suprafata de peste 40.000 mp la intrarea in Orasul Bragadiru.

Localizare si vecinatati

Family Villas Bragadiru este amplasat pe Strada Iederei, oras Bragadiru, langa artera principala, Soseaua Alexandriei, la doar 5 minute de Capitala si beneficiaza de acces rapid catre caile de acces majore si catre punctele de interes din orasul Bragadiru.

Pozitia este una privilegiata, oferind intimitatea si linistea, atat de necesare dupa o zi de munca incarcata, cat si accesul facil catre Capitala, prin Soseaua Alexandriei si Soseaua de Centura.

Totodata, Family Villas Bragadiru este amplasat la doar 15 minute de mers pe jos de cel mai mare parc din zona, Parcul Bragadiru, ce se intinde pe o suprafata de peste 8 hectare, de lacurile de agrement din complexul Belvedere, raul Ciorogarla sau alte oaze de verdeata, ce iti vor da senzatia de vacanta continua chiar la tine acasa.

Specificatii tehnice si caracteristici

Proiectul beneficiaza de toate utilitatile orasului: gaze, curent electric, apa curenta, canalizare, de la principalii furnizori ai Capitalei (Distrigaz/Engie, Enel, Apa si Canal Ilfov), iar zona in care este pozitionat dispune de infrastructura completa, strazi asfaltate si iluminate public, cu acces facil catre toate punctele de interes (scoli, gradinite, unitati spitaliceti, piete si magazine).

Regimul de inaltime este P+1E+Pod, iar fiecare vila dispune la parter de living generos, bucatarie inchisa, baie, iar la etaj de trei dormitoare spatioase si baie. Din hol avem acces catre pod (inaltime de 1,9 m) pe scara tip chepeng, deci catre un spatiu de depozitare generos, dar si pe balcon. Placa de beton peste etajul 1, este un avantaj major al acestor vile, aducand beneficii ca: termoizolare mai buna, izolare fonica si rezistenta.

Suprafata totala este de 117.5 mp utili, fiecare vila dispunand de gradina amenajata cu gazon si fiind imprejmuita cu gard de beton si lemn. Accesul in complex se face pe drum asfaltat, cu latime de 9 m, iar infrastructura in zona este impecabila.

Pret si modalitati de plata

Pret 150.000 euro TVA inclus!

Se accepta orice tip de credit si se solicita un avans minim de 5%

Puncte de interes

Magazin 7 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 15 minute
Cafenea/Restaurant 7 minute
Farmacie/Spital 7 minute
Centru 20 minute

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incapand cu data de 01.01.2022, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de:

450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice;

700.000 lei, dar depașește suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achiziționate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice;

Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2022, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 450.000 lei, dar nu depaseste suma de 700.000 lei, exclusiv TVA, cu cota redusa de 5%.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Vile Berceni

Acest site face parte din proiectele online ale grupului SudRezidential.ro si activeaza ca fiind un site gratuit de prezentare a ofertelor imobiliare de case/vile, aflate la vanzare in zona de sud a capitalei si a ariei metropolitane din imediata apropiere

x