Vila insiruita, P+1+Pod, sector 4, Lidl Metalurgiei, parc Arghezi

190.000 euro
(Fara TVA)
Comision 0% cumparator
Nr. camere: 3
An: 2021
Tip vila: P+E+Pod
S.U.: 118.30 mp
S.C.: 136 mp
Teren: 91 mp
ID Anunt: 39913

Caracteristici

Suprafata utila: 118.30 mp
Suprafata total utila: 131.5 mp
Suprafata construita: 136 mp
Suprafata teren: 91 mp
Numar camere: 3
Numar dormitoare: 3
Grup sanitar: 1
Parcare: 1 locuri
An constructie: 2021
Tip vila: P+E+Pod
Structura: beton, caramida
Destinatii: rezidential, birou, comercial, vacanta
Clasa energetica: A

Finisaje si dotari

  • parchet
  • terasa necirculabila

Prezentare

Va prezentam spre achizitie o vila excelenta ce face parte dintr-un ansamblu rezidential nou compus din imobile tip vile insiruite, amplasat in Sectorul 4 al Capitalei, la mica distanta de Bulevardul Metalurgiei si de noul parc Tudor Arghezi.

Proiectul rezidential este compus din 8 vile unite la calcan si intruneste astazi o comunitate restransa, un mediu sigur, bazat pe confort si liniste .

Imobilul prezentat spre vanzare are nivel de inaltime de parter+1 etaj+pod, o suprafata totala utila de 131.5 mp si beneficiaza de curte libera in suprafata de 32 mp.

Compartimentarea interioara echilibrata a acestei vile a permis crearea de spatii locative ideale, distribuite in 4 camere generoase insotite de numeroase facilitati complementare si spatii de depozitare .

Accesul in locuinta se face printr-un hol prevazut cu spatiu de depozitare, catre zona de living ce a fost conceputa armonios impreuna cu bucataria deschisa si zona de luat masa.

Etajul 1 dispune de 2 dormitoare spatioase, un hol generos cu spatii de depozitare si de o baie mare prevazuta cu geam. Podul a fost transformat intr-un dormitor matrimonial amplu cu suprafata de 24 mp ce beneficiaza de dressing si de o baie, la fel prevazuta cu geam.

Locuinta se vinde finisata complet si echipata cu materiale de calitate premium si dispune de urmatoarele dotari: centrala proprie 24 kw in condensare marca Ariston Clas One, tamplarie termopan PVC, glafuri exterioare si interioare, si doua unitati de aer conditionat 12.000 BTU performante prevazute in zona de living si in dormitorul matrimonial de la ultimul etaj.

Locuinta dispune de mobilier de calitate de la furnizori renumiti din domeniul amenajarilor interioare si se vinde in pretul afisat impreuna cu un loc de parcare dezmembrat cadastral.

Puncte de interes

Ansamblul rezidential de vile insiruite din care face parte locuinta prezentata are o amplasare excelenta in zona de Sud a Capitalei, la distanta de 900 m fata de Bulevardul Metalurgiei, pe strada Drumul Binelui.

Rezidentii ansamblului rezidential beneficiaza de intimidate si confort, iar zona este lipsita de agitatia urbana, de trafic intens si zgomot asurzitor.

In proximitate se regasesc centre comerciale importante (Carrefour, Selgros, Lidl, Kaufland, Metro, Auchan, Jumbo), unitati de invatamant, centre medicale si unitati bancare, cafenele, restaurante si zone de agrement.

Mijlocul de transport in comun se regaseste la 200 m de proprietate (STB cu 241) si realizeaza conectarea rapida cu statia de metrou Aparatorii Patriei.

Imobilul este amplasat in vecinatatea zonelor verzi de promenada realizate in bulevardul Metalurgiei, si la o distanta de cateva minute fata de parcul Tudor Arghezi. Acest parc a fost dezvoltat pe o suprafata ampla de cca. 40.000 mp, este divizat in zone tematice amenajate la standarde inalte, precum: zone verzi si de relaxare prevazute cu mobilier urban modern, locuri de joaca pentru copii, terenuri de sport, skatepark, teatru de vara si centru multicultural.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 3 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al imobilului este 190.000 Euro.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incapand cu data de 01.01.2022, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de:

450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice;

700.000 lei, dar depașește suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achiziționate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice;

Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2022, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 450.000 lei, dar nu depaseste suma de 700.000 lei, exclusiv TVA, cu cota redusa de 5%.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Vile Berceni

Acest site face parte din proiectele online ale grupului SudRezidential.ro si activeaza ca fiind un site gratuit de prezentare a ofertelor imobiliare de case/vile, aflate la vanzare in zona de sud a capitalei si a ariei metropolitane din imediata apropiere

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice

Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.