Casa modulara, structura lemn, panouri SIP, finisaje incluse

13995ÔéČ +TVA

Nr. camere: 1
S.C.: 16.50 mp
ID anunt: 46455

Prezentare

Quantum Premium Modules Group divizia de case modulare si constructii rapide a grupului SudRezidential.ro iti propune modulul Qtm Happy, modul conceput in cadrul departamentului nostru de arhitectura pentru a fi folosit ca si posibila locuinta de vacanta, spatiu comercial sau unitate locativa permanenta pe care o poti amplasa cu usurinta si rapiditate aproape oriunde doresti si pe care o poti avea in cel mai scurt timp posibil.

Acest nou model de casa modulara poate fi construit cu usurinta folosind mai multe tipuri de structuri: structura de lemn, panouri SIP termoizolate, structura metalica grea tip container si nu in cele din urma  structura metalica usoara.

Toate aceste tipuri de structuri vor permite ca executia si montajul oricarui modul ales sa fie posibil intr-un timp foarte scurt daca se opteaza pentru oricare dintre aceste sisteme constructive, dar trebuie mentionat si faptul ca oricare optiune aleasa se poate construi si pe structura de rezistenta conventionala, folosind cadre si grinzi din beton armat cu inchideri ale peretilor din caramida izolata.

Qtm Happy in varianta propusa are o suprafata totala construita de 16.50 mp, o compartimentare eficienta si un design modern, dispune de spatii ce se pot optimiza la maximum pentru confort si chiar poate suporta cu usurinta orice modificare este necesara la interior, se poate personaliza conform cerintelor dumneavoastra,iar pentru ca foloseste structura de lemn cu panouri SIP, este posibila executia rapida a pieselor ce compun structura modulului si montarea acestora in doar cateva ore in locatia dumneavoastra.

Casa modulara QTM Happy dispune de urmatoarele componente:

*Podea din panouri SIP termoizolate (cu grosimea de 17.4 cm compuse din OSB de 1.2 cm pe ambele parti + polistiren EPS100 de 15 cm) placata cu gresie si parchet.

* Structura cu grinzi din lemn KVH, panouri SIP si accesorii de prindere (suruburi si spuma poliuretanica de prindere)

*Acoperis din panouri SIP, structura de lemn, folie anticondens, sipci de fixare si tabla Bilka Retro Panel, cu toate accesoriile incluse.

*Tamplarie termopan PVC pentru usa de acces ( batanta, 6 camere, culoare gri, simpla deschidere si prag din aluminiu, 205 x 140 cm), fereastra dubla (geam Float + Low-E, culoare gri, 6 camere, dubla deschidere: fixa + oscilobatanta, 116 x 136 cm) si fereastra grupului sanitar ( geam Float + Low-E, culoare gri, 6 camere, dubla deschidere: fixa + oscilobatanta, 56 x 56 cm).

*Instalatie sanitara completa: cabina de dus (walk-in cu bordura de compozit, paravan dus walk-in din aluminiu si sticla, cromat, 85 x 195 cm), baterie dus si accesorii (montaj aplicat, monocomanda, finisaj cromat), chiuveta (masca baie + lavoar + dulap cu oglinda), baterie chiuveta, set vas WC ( rezervor + mecanism + capac), tevi alimentare apa calda / rece + tevi scurgere.

*Instalatie electrica: fir electric 1.5 mmp ( Rola conductor electric MYF / H07V-K, cupru ), fir electric 2.5 mmp ( rola conductor electric MYF / H07V-K, cupru ), lustra (Suspensie Silicone LY 6046,1 x E27, culoare neagra), prize si intrerupatoare.

*Amenajare interioara pereti: folie antivapori, structura de sipca si MDF 10 mm vopsit

*Amenajare exterioara: acoperis tabla Bilka Retro Panel + perete exterior mixt (lambriu 16mm + tabla 0.5mm)

Divizia noastra de case modulare Quantum Premium Modules Group a inaugurat de curand cel mai mare showroom de case modulare din Europa, in Comuna Berceni, Judetul Ilfov, showroom pe care il poti vizita de Luni pana Vineri intre orele: 10.00-18.00, iar Sambata intre orele 10.00-16.00, unde sunt expuse diferite modele de case modulare, constructii inedite, cabane de vacanta, case A frame, containere cu diferite functiuni, case pe roti sau chiar module complexe ce pot fi folosite ca si resedinta permanenta.

In cadrul showroomului nostru sunt oferite spre vanzare case modulare la cele mai accesibile preturi, ce pot fi construite rapid de catre echipele noastre dupa necesitatile dumneavoastra, fie ca e vorba de o locuinta de vacanta, un modulul destinat inchirierii, un spatiul comercial, o hala de depozitare sau un salon de evenimente.

Aceste module se pot finisa interior si se pot personaliza la exterior dupa preferintele fiecarui client, pot avea functiuni diferite si pot fi transportate oriunde, pe teritoriul Romaniei.

Pentru a va putea raspunde la intrebari si pentru a va putea oferi informatiile necesare despre casele modulare si despre serviciile noastre, echipele de vanzari, impreuna cu inginerii si tehnicienii nostri, va stau la dispozitie zilnic in cadrul showroomului pentru a va oferi toate detaliile necesare in vederea achizitiei, montajului sau a finisajelor interioare.

Casa Qtm Happy are o suprafata construita de 16.50 mp, beneficiaza de o compartimentare inteligenta, formata dintr-o zona moderna de locuit multifunctionala, open-space si grup sanitar.

Qtm Happy poate fi folosita in fiecare anotimp, la mare sau la munte, intrucat izolatia eficienta a peretilor permite mentinerea unei temperaturi interioare constante tot timpul anului, cu minime cheltuieli. Este o casa modulara pe care o puteti amplasa pe terenul pe care il detineti in oricare zona a tarii, in baza unei autorizatii de constructie simplificate (conform Art.3 alin.1 lit.g din Legea 50/1991).

Toate elementele componente ale casei sunt perfect drepte, ceea ce duce intr-un final la o executie foarte usoara si ieftina a finisajelor interioare. Fiecare element component al caselor modulare este obtinut prin metode de prelucrare foarte precise, de unde rezulta faptul ca la final nu exista imperfectiuni de corectat, asa cum se intampla in cazul caselor construite clasic.

Schita

Pret si modalitati de plata

In functie de complexitatea proiectului dumneavoastra, preturile caselor modulare al caror sistem constructiv se realizeaza din panouri SIP termoizolate pot varia, iar pentru a determina pretul final al modelului dorit este nevoie sa stabilim exact anumite caracteristici ale viitoarei locuinte, de exemplu, dimensiunea acesteia.

Pretul modelului prezentat mai sus este 13.995ÔéČ + 19% TVA si reprezinta costul kitului de baza al modelului, mai exact structura si panourile SIP ce compun casa modulara, costul finisajelor exterioare, interioare si montajul.

Pretul mai sus afisat nu include serviciul de transport.

Pentru a stabili cu rapiditate pretul final al casei este necesar sa vizitati intai showroomurile noastre de materiale si echipamente, sa discutati cu unul dintre specialistii nostri pentru a decide si personaliza interiorul casei asa cum doriti, intrucat sunt disponibile game variate de materiale si echipamente de la economic, mediu la premium, ceea ce poate influenta pretul.

Aceste tipuri de constructii se pot achizitiona si prin orice varianta de credit bancar sau plata numerar. Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online, accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

*Informatiile, schitele, preturile si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant pentru QUANTUM PREMIUM MODULES GROUP SRL.┬áToate imaginile sunt cu titlu de prezentare ┼či pot suferi modific─âri.

Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Ofertele prezentate ┼či pre┼úurile sunt valabile doar pentru o perioada limitata de timp ┼či necesit─â verificarea, ├«n prealabil, a disponibilit─â┼úii. Din cauza modificarilor rapide si frecvente a preturilor oferite de producatori, nu putem garanta mentinerea unui pret, cu exceptia semnarii unui contract de achizitie a unei case modulare.

├Än special, acordarea unui credit este condi┼úionat─â de ├«ndeplinirea condi┼úiilor de eligibilitate financiar─â ┼či poate fi supus─â pl─â┼úii unor taxe sau comisioane.

Rata lunara are caracter strict informativ si este supusa unor termene si conditii in conformitate cu politicile si conditiile de creditare a bancii finantatoare.
Informatiile financiar-bancare sunt prezentate prin intermediul Credit24h.ro in baza parteneriatelor cu bancile comerciale din Romania.

Trimite mesaj