Modul Mini, A Frame, structura lemn cu sistem interblocare, 12 mp cu terasa ampla de 19.5 mp

9500€ +TVA

Regim inaltime: Parter
Nr. camere: 1
S.C.: 12 mp
ID anunt: 23205

Prezentare

Conceptul de casa modulara sau casa prefabricata incepe sa prinda „viata” si in Romania, dupa ce in intreaga Europa s-a dezvoltat masiv acest segment fie ca si locuinte permanente sau case de vacanta.

Casele modulare sunt in general constructii usoare ce au la baza diferite sisteme constructive (panouri SIP, sistem structura metalica sau lemn cu sistem interlocking), cu diverse tipuri de structuri de rezistenta (lemn sau metal), astfel incat sa raspunda cu succes tuturor cerintelor venite din partea clientilor finali.

Acestea pot fi proiectate si produse in scopuri diferite si ulilizate in foarte multe sectoare si domenii de activitate precum: zone de cazare, birou de administrare pe santier, diferite tipuri de unitati pentru industria Horeca sau in industria ospitalitatii unde chiar sunt foarte cautate de catre clienti, daca dispun de o amplasare excelenta.

Divizia noastra de case modulare Quantum Premium Modules Group a inaugurat de curand cel mai mare showroom de case modulare din Europa, in Comuna Berceni, Judetul Ilfov, showroom pe care il poti vizita de Luni pana Vineri intre orele: 10.00-18.00, iar Sambata intre orele 10.00-16.00, unde sunt expuse diferite modele de case modulare, constructii inedite, cabane de vacanta, case A frame, containere cu diferite functiuni, case pe roti sau chiar module complexe ce pot fi folosite ca si resedinta permanenta.

In cadrul showroomului nostru sunt oferite spre vanzare case modulare la cele mai accesibile preturi, ce pot fi construite rapid de catre echipele noastre dupa necesitatile dumneavoastra, fie ca e vorba de o locuinta de vacanta, un modulul destinat inchirierii, un spatiul comercial, o hala de depozitare sau un salon de evenimente.

Aceste module se pot finisa interior si se pot personaliza la exterior dupa preferintele fiecarui client, pot avea functiuni diferite si pot fi transportate oriunde, pe teritoriul Romaniei.

Pentru a va putea raspunde la intrebari si pentru a va putea oferi informatiile necesare despre casele modulare si despre serviciile noastre, echipele de vanzari, impreuna cu inginerii si tehnicienii nostri, va stau la dispozitie zilnic in cadrul showroomului pentru a va oferi toate detaliile necesare in vederea achizitiei, montajului sau a finisajelor interioare.

Schita

Pret si modalitati de plata

In functie de complexitatea proiectului dumneavoastra, preturile modulelor sau ale caselor modulare care folosesc structura de lemn cu panouri SIP, structura metalica usoara sau structura metalica grea tip container pot varia, iar pentru a afla pretul final al modelului dorit este nevoie sa stabilim cu exactitate dimensiunile si criteriile dumneavoastra de folosinta.

Pretul modelului prezentat mai sus este de 9.500 euro + 19% TVA si reprezinta costul pentru modulul Qtm Mini, in varianta pe structura de lemn, cu pereti termoizolati interior, a caror grosime este de 6 cm, in suprafata de 12 mp construiti plus terasa cu o  suprafata de 19.5 mp.

Aceste tipuri de constructii se pot achizitiona si prin orice varianta de credit bancar sau plata numerar. Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online, accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

*Informatiile, schitele, preturile si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant pentru QUANTUM PREMIUM MODULES GROUP SRL. Toate imaginile sunt cu titlu de prezentare şi pot suferi modificări.

Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Ofertele prezentate şi preţurile sunt valabile doar pentru o perioada limitata de timp şi necesită verificarea, în prealabil, a disponibilităţii. Din cauza modificarilor rapide si frecvente a preturilor oferite de producatori, nu putem garanta mentinerea unui pret, cu exceptia semnarii unui contract de achizitie a unei case modulare.

În special, acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate financiară şi poate fi supusă plăţii unor taxe sau comisioane.

Rata lunara are caracter strict informativ si este supusa unor termene si conditii in conformitate cu politicile si conditiile de creditare a bancii finantatoare.
Informatiile financiar-bancare sunt prezentate prin intermediul Credit24h.ro in baza parteneriatelor cu bancile comerciale din Romania.

Trimite mesaj