Modul tip container, structura metalica grea, spatiu comercial, birou

6450€ +TVA

Nr. camere: 1
S.C.: 14.40 mp
ID anunt: 47243

Prezentare

Quantum Premium Modules Group, divizia de case modulare si constructii rapide a grupului SudRezidential.ro iti propune un modul nou de tip container numit Qtm Kali.

In ultima vreme casele modulare de tip container au castigat o popularitate din ce in ce mai mare atat in Europa, cat si in Romania datorita multiplelor intrebuintari ale acestora deoarece acestea pot fi o solutie alternativa excelenta si rapida atat pentru locuit cat si pentru folosinta in scop comercial, se pot concepe proiecte inedite din aceste module ca si casa de vacanta si se potrivesc la fel de bine in cazul unui business dezvoltat pentru inchiriere in sistem privat.

Aceste case modulare de tip container sunt solide, durabile, pot fi compartimentate in foarte multe variante si sunt perfecte pentru persoanele care nu doresc sa investeasca o suma considerabila intr-o casa clasica, construita conventional, ori pentru cei care vor sa experimenteze un stil de viata modern si inedit.

Acest tip de constructie ofera nelimitate variante de amplasare, ele sunt similare unui joc de Lego, mai exact se pot imbina sau suprapune, formand astfel proiecte complexe carora li se pot adauga pereti vitrati, terase ample cu deschideri fabuloase si scari metalice pentru etajele superioare.

Datorita structurii de metal si a sistemului de ranforsare, casele tip container sunt foarte rezistente la cutremur, foc, precum si la conditii climaterice dificile.

Modelul Qtm Kali reprezinta doar una dintre variantele de case modulare tip container ce poate fi achizitionat din showroomul Quantum Premium Modules Group si este un model conceput in cadrul departamentului nostru de arhitectura pentru a fi folosit ca si spatiu comercial, birou de vanzari, sau unitate locativa temporara pe care o poti amplasa cu usurinta si rapiditate aproape oriunde doresti.

In varianta prezentata, modelul Qtm Kali dispune de o suprafata construita de 14.40 mp, o zona deschisa ce poate fi transformata cu usurinta intr-un spatiu multifunctional cu numeroase posibilitati de compartimentare interioara, la care se poate atasa cu usurinta o terasa, o pergola moderna si trepte de orice tip.

Modulul tip container prezentat este realizat din urmatoarele componente:

Structura: stalpi de sustinere profilati la rece din tabla zincata de 2 mm si pereti panou sandwich 40 mm poliuretan tip C1, culoare antracit

Podea: tabla zincata (0.5 mm), izolatie cu vata minerala norma C1 100mm, OSB 18mm dublu, covor Linoleum PVC 2 mm potrivit pentru trafic intens, plinta PVC.

Acoperis: tabla zincata dublu faltuita (0.5 mm), structura metalica zincata profilata la rece 2 mm, grunduita si vopsita conform paletei RAL, izolatie cu vata minerala C1 100 mm.

Tamplarie: ferestre PVC Ramplast culoare antracit, 6 camere, geam termopan, sticla float + LowE 24mm, suprafata vitrata PVC dimensiuni 3000 x 2000 mm cu usa inclusa, fereastra laterala pentru grup sanitar.

Instalatie electrica: la exterior priza CEE 220-230 V tripolara cu IP 65, iar la interior  3 prize duble, 1 intrerupator, 2 lampi Led 36 W. (priza exterioara de alimentare CCE 32A/5P 380 – 1buc / container, panou de distributie cu sigurante automate 12P, PT – 1 buc / container, sigurante 10A, 16A, 25A, diferential 32A, prize duble PT -3buc, intrerupator simplu PT, cabluri de tip 3*1.5mm si 3*2.5 mm)

Divizia noastra de case modulare Quantum Premium Modules Group a inaugurat de curand cel mai mare showroom de case modulare din Europa, in Comuna Berceni, Judetul Ilfov, showroom pe care il poti vizita de Luni pana Vineri intre orele: 10.00-18.00, iar Sambata intre orele 10.00-16.00, unde sunt expuse diferite modele de case modulare, constructii inedite, cabane de vacanta, case A frame, containere cu diferite functiuni, case pe roti sau chiar module complexe ce pot fi folosite ca si resedinta permanenta.

In cadrul showroomului nostru sunt oferite spre vanzare case modulare la cele mai accesibile preturi, ce pot fi construite rapid de catre echipele noastre dupa necesitatile dumneavoastra, fie ca e vorba de o locuinta de vacanta, un modulul destinat inchirierii, un spatiul comercial, o hala de depozitare sau un salon de evenimente.

Aceste module se pot finisa interior si se pot personaliza la exterior dupa preferintele fiecarui client, pot avea functiuni diferite si pot fi transportate oriunde, pe teritoriul Romaniei.

Pentru a va putea raspunde la intrebari si pentru a va putea oferi informatiile necesare despre casele modulare si despre serviciile noastre, echipele de vanzari, impreuna cu inginerii si tehnicienii nostri, va stau la dispozitie zilnic in cadrul showroomului pentru a va oferi toate detaliile necesare in vederea achizitiei, montajului sau a finisajelor interioare.

Schita

Pret si modalitati de plata

In functie de complexitatea proiectului dumneavoastra, preturile caselor modulare pot varia, iar pentru a determina pretul final al modelului dorit este nevoie sa stabilim exact anumite caracteristici, de exemplu, dimensiunea acestuia si compartimentarea interioara precum si gradul de finisare care poate varia de la economic sau mediu pana la excelent sau ultra lux.

Modelul Qtm Kali poate fi achizitionat in 2 variante, in functie de compartimentare si dotari, dupa cum urmeaza:

6000 euro + 19% TVA pentru modulul tip container finisat complet, atat exterior cat si in interior, cu fatada vitrata, usa de acces si fereastra laterala, insa fara compartimentarea grupului sanitar (zona deschisa).

– 6450 euro + 19% TVA pentru modulul tip container complet finisat, atat exterior cat si in interior, cu suprafata vitrata, usa de acces si fereastra laterala si compartimentare pentru grupul sanitar (1100 mm x 2240 mm).

Preturile nu includ serviciul de transport.

Pentru a stabili cu rapiditate pretul final al caselor modulare este necesar sa vizitati intai showroomurile noastre de materiale si echipamente, sa discutati cu unul dintre specialistii nostri pentru a decide si personaliza interiorul asa cum doriti, intrucat sunt disponibile game variate de materiale si echipamente de la economic, mediu la premium, ceea ce poate influenta pretul.

Aceste tipuri de constructii se pot achizitiona si prin orice varianta de credit bancar sau plata numerar. Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online, accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

*Informatiile, schitele, preturile si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant pentru QUANTUM PREMIUM MODULES GROUP SRL. Toate imaginile sunt cu titlu de prezentare şi pot suferi modificări.

Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Ofertele prezentate şi preţurile sunt valabile doar pentru o perioada limitata de timp şi necesită verificarea, în prealabil, a disponibilităţii. Din cauza modificarilor rapide si frecvente a preturilor oferite de producatori, nu putem garanta mentinerea unui pret, cu exceptia semnarii unui contract de achizitie a unei case modulare.

În special, acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate financiară şi poate fi supusă plăţii unor taxe sau comisioane.

Rata lunara are caracter strict informativ si este supusa unor termene si conditii in conformitate cu politicile si conditiile de creditare a bancii finantatoare.
Informatiile financiar-bancare sunt prezentate prin intermediul Credit24h.ro in baza parteneriatelor cu bancile comerciale din Romania.

Trimite mesaj