Qtm Cassini A, constructie tip container, fatada lemn, 21.55 mp

18300ÔéČ +TVA

Regim inaltime: Parter
Nr. camere: 2
S.C.: 24 mp
ID anunt: 33411

Prezentare

Quantum Premium Modules Group va prezinta noul model numit Qtm Cassini A, un model prefabricat de tip container multifunctional, gandit in detaliu care poate fi utilizat pentru diferite scopuri de la comercial pana la locuinta de vacanta sau de ce nu, pentru dezvoltarea unui business in domeniul turismului.

Casele tip container castiga o popularitate din ce in ce mai mare in ultima perioada atat in Europa, cat si in Romania datorita faptului ca acestea reprezinta o solutie alternativa excelenta si rapida pentru locuit temporar, casa de vacanta sau pentru utilizare in scop comercial.

Acestea sunt constructii modulare solide, durabile, ideale pentru persoanele care isi doresc un spatiu intim sau pentru cei ce isi doresc un stil de viata modern si inedit, iar multitudinea de modele si dimensiuni care pot fi executate pe acest tip de structura fac ca acestea sa fie extrem de cautate de catre cei care doresc proiecte cu adevarat unice.

Datorita structurii de metal si a sistemului de ranforsare, casele tip container sunt rezistente la cutremur, foc, precum si la conditii climaterice dificile, iar pentru faptul ca sunt rapide in executie, usor de transportat si montat in locatia clientului (in functie de dimensiuni) aceste constructii sunt considerate de catre specialisti solutia cea mai potrivita pentru o locuinta temporara sau una de vacanta.

Quantum Premium Modules Group a decis sa deschida cel mai mare showroom de case modulare din Europa, situat pe Bulevardul 1 Mai, Nr. 346H, Comuna Berceni, Judetul Ilfov. Pe langa modelul Qtm Cassini realizat din structura metalica, in showroomul nostru sunt expuse diferite modele de case modulare, cu diferite dimensiuni si structuri diverse care merg de la lemn pana la structuri metalice usoare sau tip container.

Pentru a va raspunde la intrebari si a va oferi informatiile necesare despre casele modulare, echipele noastre de vanzari, impreuna cu inginerii si tehnicienii nostri, va stau la dispozitie zilnic in cadrul showroomului pentru a va da toate detaliile necesare in vederea achizitiei, montajului sau a finisajelor interioare.

Schita

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al modelului Qtm Cassini A este de: 18.300 Euro + TVA 19%.

Nu sunt incluse in pret: usi interior, corpuri de iluminat, obiecte sanitare, convectoare,finisaje interioare finale,aer conditionat, transportul si descarcarea casei.

Achizitia o puteti face achitand un avans minim de 40%, diferenta de 60% se achita la incarcarea transportului din fabrica.

Afla mai multe detalii despre proiectele Quantum Premium Modules Group:

https://www.quantummodules.ro/

Aceste tipuri de constructii se pot achizitiona si prin orice varianta de credit bancar sau plata numerar. Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online, accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

*Informatiile, schitele, preturile si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant pentru QUANTUM PREMIUM MODULES GROUP SRL.┬áToate imaginile sunt cu titlu de prezentare ┼či pot suferi modific─âri.

Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Ofertele prezentate ┼či pre┼úurile sunt valabile doar pentru o perioada limitata de timp ┼či necesit─â verificarea, ├«n prealabil, a disponibilit─â┼úii. Din cauza modificarilor rapide si frecvente a preturilor oferite de producatori, nu putem garanta mentinerea unui pret, cu exceptia semnarii unui contract de achizitie a unei case modulare.

├Än special, acordarea unui credit este condi┼úionat─â de ├«ndeplinirea condi┼úiilor de eligibilitate financiar─â ┼či poate fi supus─â pl─â┼úii unor taxe sau comisioane.

Rata lunara are caracter strict informativ si este supusa unor termene si conditii in conformitate cu politicile si conditiile de creditare a bancii finantatoare.
Informatiile financiar-bancare sunt prezentate prin intermediul Credit24h.ro in baza parteneriatelor cu bancile comerciale din Romania.

Trimite mesaj