QTM Complete, casa modulara cu structura din lemn, model A-Frame.

VANDUT

Regim inaltime: P+1E
Nr. camere: 3
S.C.: 63.5 mp
ID anunt: 22295

Prezentare

Acest model de casa modulara A-Frame prezentata, numita QTM Complete, are o suprafata totala construita de 63.5 mp. Beneficiaza de o arhitectura moderna si compacta, iar datorita modularitatii elementelor constructive, dar si timpului redus necesar pentru edificarea acesteia, costurile de constructie sunt micsorate substantial.

Casa include o zona moderna de zi, open-space cu bucatarie integrata, loc special de servit masa, dormitor amplu si grup sanitar la parter, iar la etaj un dormitor generos cu ferestre mari si vedere asupra intregii zone de zi, datorita faptului ca etajul este retras.

Inchiderea peretilor acestui tip de casa este realizata prin folosirea unor panouri speciale din lemn tratat si termoizolat ce beneficiaza de un sistem inedit de interblocare. S-au facut studii de cercetare si dezvoltare indelungate, care au demonstrat ca izolatia eficienta a acestor tipuri de pereti permite mentinerea unei temperaturi interioare constante tot timpul anului, cu cheltuieli minime.

Quantum Premium Modules Group a decis sa deschida cel mai mare showroom de case modulare din Europa, situat pe Bulevardul 1 Mai, Nr. 346H, Comuna Berceni, Judetul Ilfov. Pe langa modelul QTM Complete, in showroomul nostru sunt expuse diferite modele de case modulare, cu diferite dimensiuni si structuri diverse care merg de la lemn pana la structuri metalice usoare sau tip container.

Pentru a va raspunde la intrebari si a va oferi informatiile necesare despre casele modulare, echipele noastre de vanzari, impreuna cu inginerii si tehnicienii nostri, va stau la dispozitie zilnic in cadrul showroomului pentru a va da toate detaliile necesare in vederea achizitiei, montajului sau a finisajelor interioare.

Schita

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al pachetului de baza QTM Complete varianta cu perete de 6 cm este de: 45.600 Euro + TVA 19% si nu include transport, instalatii electrice, ceramica, centrala termica, instalatii sanitare si mobilier.

Pret promotional in perioada 01.10.2022 – 31.05.2023: 30.500 Euro + TVA 19%.

Transport inclus pe teritoriul Romaniei doar in perioada promotiei.

Achizitia o puteti face achitand un avans minim de 50%, diferenta de 50% se achita la incarcarea transportului de la fabrica.

Afla mai multe detalii despre proiectele Quantum Premium Modules Group:

https://www.quantummodules.ro/

Iti asiguram oricand consultanta financiara si suport gratuit. Afla mai multe detalii despre cum poti accesa creditele verzi:

https://www.credit24h.ro/credite/credite-verzi

Aceste tipuri de constructii se pot achizitiona si prin orice varianta de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Trimite mesaj