Qtm Maximum, casa modulara A-Frame, 43.5 mp, montaj inclus

15900ÔéČ +TVA

Regim inaltime: P+1E
Nr. camere: 2
S.C.: 43.5 mp
ID anunt: 22196

Prezentare

Conceptul de casa modulara sau casa prefabricata incepe sa prinda ÔÇ×viataÔÇŁ si in Romania, dupa ce in intreaga Europa s-a dezvoltat masiv acest segment fie ca si locuinte permanente sau case de vacanta.

Casele modulare sunt in general constructii usoare ce au la baza diferite sisteme constructive (panouri SIP, sistem structura metalica), cu diverse tipuri de structuri de rezistenta (lemn sau metal), astfel incat sa raspunda cu succes tuturor cerintelor venite din partea clientilor finali.

Acestea pot fi proiectate si produse in scopuri diferite si ulilizate in foarte multe sectoare si domenii de activitate precum: zone de cazare, birou de administrare pe santier, diferite tipuri de unitati pentru industria Horeca sau in industria ospitalitatii unde chiar sunt foarte cautate de catre clienti, daca dispun de o amplasare excelenta.

Divizia noastra de case modulare Quantum Premium Modules Group a inaugurat de curand cel mai mare showroom de case modulare din Europa, in Comuna Berceni, Judetul Ilfov, showroom pe care il poti vizita de Luni pana Vineri intre orele: 10.00-18.00, iar Sambata intre orele 10.00-16.00, unde sunt expuse diferite modele de case modulare, constructii inedite, cabane de vacanta, case A frame, containere cu diferite functiuni, case pe roti sau chiar module complexe ce pot fi folosite ca si resedinta permanenta.

In cadrul showroomului nostru sunt oferite spre vanzare case modulare la cele mai accesibile preturi, ce pot fi construite rapid de catre echipele noastre dupa necesitatile dumneavoastra, fie ca e vorba de o locuinta de vacanta, un modulul destinat inchirierii, un spatiul comercial, o hala de depozitare sau un salon de evenimente.

Aceste module se pot finisa interior si se pot personaliza la exterior dupa preferintele fiecarui client, pot avea functiuni diferite si pot fi transportate oriunde, pe teritoriul Romaniei.

Pentru a va putea raspunde la intrebari si pentru a va putea oferi informatiile necesare despre casele modulare si despre serviciile noastre, echipele de vanzari, impreuna cu inginerii si tehnicienii nostri, va stau la dispozitie zilnic in cadrul showroomului pentru a va oferi toate detaliile necesare in vederea achizitiei, montajului sau a finisajelor interioare.

Schita

Pret si modalitati de plata

In functie de complexitatea proiectului dumneavoastra, preturile modulelor sau ale caselor modulare care folosesc structura de lemn cu panouri SIP, structura metalica usoara sau structura metalica grea tip container pot varia, iar pentru a afla pretul final al modelului dorit este nevoie sa stabilim cu exactitate dimensiunile si criteriile dumneavoastra de folosinta.

Modelul prezentat mai sus se numeste Qtm Maximum, are o suprafata construita de 43.5 mp si se poate realiza atat pe structura metalica usoara cat si pe structura din lemn cu panouri termoizolate SIP.

Pretul pentru structura metalica usoara a modelului Qtm Maximum, realizat din otel zincat este de 7.990 Euro + 19% TVA si include: proiectarea structurii metalice usoare, productia si preasamblarea in fabrica, schelet structura metalica usoara, montajul la adresa beneficiarului (pe teritoriul Romaniei).

Pretul pentru acest model Qtm Maximum realizat pe structura din lemn este de 15.900 Euro + 19% TVA si include : grinzile din lemn ale structurii de rezistenta, panourile termoizolate SIP 174 mm pentru peretii din exterior si acoperis, panouri termoizolate SIP 124 mm pentru peretii din interior, toate accesoriile de montaj, montajul la adresa beneficiarului (pe teritoriul Romaniei).

Pretul pentru acest model Qtm Maximum realizat pe structura din lemn este de 26.900 Euro + 19% TVA si include: grinzile din lemn ale structurii de rezistenta, panourile termoizolate SIP 174 mm pentru peretii din exterior si acoperis, panouri termoizolate SIP 124 mm pentru peretii din interior, invelitoare tabla Bilka RetroPanel 0.5 mm si accesorii (acoperis + fatada), tamplarie PVC tripan, lambriu pin tratat 19 mm (fatada), usa intrare metalica antiefractie, toate accesoriile de montaj, montajul la adresa beneficiarului (pe teritoriul Romaniei), cat si proiectul de autorizare.

**ATENTIE Nu sunt incluse costurile pentru: transport la locatia beneficiarului, fundatia sau placa de beton necesara, instalatii electrice, termice si sanitare, finisaje interioare si piese de mobilier. 

Aceste tipuri de constructii se pot achizitiona si prin orice varianta de credit bancar sau plata numerar. Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online, accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

*Informatiile, schitele, preturile si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant pentru QUANTUM PREMIUM MODULES GROUP SRL.┬áToate imaginile sunt cu titlu de prezentare ┼či pot suferi modific─âri.

Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Ofertele prezentate ┼či pre┼úurile sunt valabile doar pentru o perioada limitata de timp ┼či necesit─â verificarea, ├«n prealabil, a disponibilit─â┼úii. Din cauza modificarilor rapide si frecvente a preturilor oferite de producatori, nu putem garanta mentinerea unui pret, cu exceptia semnarii unui contract de achizitie a unei case modulare.

├Än special, acordarea unui credit este condi┼úionat─â de ├«ndeplinirea condi┼úiilor de eligibilitate financiar─â ┼či poate fi supus─â pl─â┼úii unor taxe sau comisioane.

Rata lunara are caracter strict informativ si este supusa unor termene si conditii in conformitate cu politicile si conditiile de creditare a bancii finantatoare.
Informatiile financiar-bancare sunt prezentate prin intermediul Credit24h.ro in baza parteneriatelor cu bancile comerciale din Romania.

Trimite mesaj